Roergebakken witlof met hamen kaas

Roergebakken witlof met hamen kaas

Roergebakken witlof met hamen kaas

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

Ingrediënten

800 gr witlof
200 gr iets dikker gesneden plakken gegrilde ham
1/2 rode peper
200 gr jonge (komijne)kaas aan een stuk
2 eetlepels olie
20 gr boter

Bereiden

Halveer de stronkjes witlof, verwijder de harde kernen en haal de blaadjes
los.
Snijd de ham in repen van 1 cm breed.
Was de peper, verwijder de zaadlijst en snijd de peper in ringetjes.
Snijd de kaas in blokjes.
Verhit de olie met de boter in een wok en roerbak het witlof ± 3
minuten.
Voeg de ham en de peper toe en roerbak nog 1 minuut.
Voeg de kaas toe en haal de wok van het vuur.
Serveer direct, zodat de kaas nog niet helemaal is gesmolten.
Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus